Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 4 April 2012

Wordless Wednesday


Persediaan Untuk ke Sabah:P


Orang pompuan memang macam ni..semua nak baru:P

7 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wah..belum pegi dh shopping mcm2 ye..bestnyeee..!!! Jelesssssss....hihihihi

linahilmin berkata...

semangat!
apakah yg dishopping itu! :p

DaZzlingLilLy berkata...

sakan mu shopping..best nya..kang p sana shopping lg..psttt:kamera dslr beli tak?

zailamohamad berkata...

Lily,

alah, shopping kasut untuk anak-anak & mak anak je:P

Lina,

alahai..kennot resistler..ada SALE:P

Lilly,

lom lagi ling..budget tadaaa..pakai kamera digital zaman tok kadok sudeeee

littlehumblelynn berkata...

Zaila,

shopping itu harus!aku pon tgh menyimpan spy leh shopping bj sblm g kuching nanti

Ami berkata...

ni shopping bekal.kang ado kene beli luggage extra nok kelik nati nie huhu.ubat budok2 jange lupo kak.

zailamohamad berkata...

Lynn,

hahaha perangai pompuan kan..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^