Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 14 Ogos 2012

Jom Beli Lorenzo Untuk Raya

Assalamu'alaikum,

Masih belum terlambt rasanya kalau nak membeli-belah perabut raya kan?? Korang mesti berminat untuk 9 day moving out clearance dari Lorenzo ni :-


Jom terjah bermula dari 11~19 August 2012

Tempatnya boleh klik sini untuk info selanjutnya

Selamat bershopping perabut rayaaaa

6 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

Alamak.. Mesti offer nih... :p tp jauh la dgn umah ros..sob2...

~aYu~ berkata...

walaupun offer sampai 70% sekalipun tetap boleh cuci mata je.. umah kecik dah tak muat dah kalau nak tambah perabot.. huhu.. kesiann

maya amir berkata...

zaila... aku nak ucapkan slmt hari raya & maaf zahir batin pd ko sekeluarga.. hati2 balik kg..bile balik kelate?

DaZzlingLilLy berkata...

menarik ni..kalo harga biasa lorenzo jgn mimpi lah aku nak masuk..

Engku Artini berkata...

haii,, suka baca blog awak..

Has berkata...

sila2... rumah ai dah penuh x leh beli perabut dah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^