Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 9 Oktober 2012

Buku-Buku Yang Bagus Dibaca Sepanjang Kehamilan

Assalamu'alaikum

Tak ramai yang tahu yang sekarang ni aku juga ada menjual buku-buku pilihan yang terdiri daripada pelbagai jenis buku agama, motivasi sesuai bacaan untuk semua peringkat umur..Sudikan klik like untuk facebok MKS Kedai Buku Online untuk melihat buku-buku yang aku jual:)

Ok, di sini aku up (perkenalkan) Pakej Kehamilan di mana ianya terdiri dari 4 jenis buku yang sesuai dibaca untuk ibu-ibu mengandung di luar sana..Antara buku-buku yang terdapat dalam pakej ini adalah seperti di bawah:-


Pakej Pembacaan sepanjang kehamilan :

Harga Semenanjung Malaysia : RM68 kos pos RM10 (penjimatan RM10)
Harga Sabah & Sarawak : RM74 kos pos RM15 (penjimatan RM5)

Atau nak dapatkan satu-satu pon boleh juga :


1) Soleh & Solehah Sejak Dalam Rahim : Panduan Merancang Dan Mengarahkan Janin Menjadi Soleh/Solehah
Harga : RM15 (SM) RM17 (SS)
Kos pos : RM5


2) Diari Hamil : Menanti Detik Keindahan Bersama
Harga : RM26 (SM) RM28 (SS)
Kos pos : RM5


3) Amalan Ibu Mengandung & Nama-Nama Islam
Harga : RM12 (SM) RM14 (SS)
Kos pos : RM5


4) Pesona Didik Anak Secara Sunnah
Harga : RM15 (SM & SS)
Kos pos : RM5

Pada yang berminat untuk mendapatkan koleksi pakej pembacaan sepanjang kehamilan ini, bolehlah dapatkan sekarang dengan cara :
Email : zailamohamad@yahoo.com (tajuk : Buku Kehamilan 1/2/3/4 atau pakej pembacaan kehamilan)
Phone No : 012-3228651

Nantikan banyak lagi buku-buku motivasi yang akan aku up kan di entri yang akan datang..Bagus untuk pembacaan bagi mereka yang baru nak memulakan langkah sebagai seorang SAHM, WAHM atau SOHO macam aku ni:P

Lagi bagus kalau beli sekali dengan Pakej Pantang yang aku jual ni..hehehe

Dapatkan pelbagai makanan sunnah di MKS Gedung Serbanika Online 
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

2 ulasan:

Tihara berkata...

menarik jugak buku2 ni :)

zailamohamad berkata...

Tihara,

bagus untuk pengetahun ibu-ibu mengandung:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^