Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 16 Mac 2013

Happy 2nd Birthday Ashraf Hariz!!

Assalamualaikum,

Hari ni 16/3, genaplah umur Ashraf Hariz 2 tahun..Alhamdulillah, Ashraf memang membesar bagaikan juara..perghh memang panjang akal anak mama yang ni; dialah si pengkoyak wall paper mama, dia lah sipengutis cat dekat tangga, dia lah sipenconteng dinding, dia lah sipencetus huru-hara dalam rumah ni T___T"

Tapi tak kisahlah, janji Ashraf membesar dengan sihat & jadilah anak yang soleh & kebanggaan keluarga satu hari nanti. Mama sentiasa doakan kamu duhai anak:)

Well since papa pon tak balik lagi, hari ni kita sambut birthday dengan layan Domino's Pizza jelah ya, nanti papa balik kita paw makan sedap-sedap ok:))We love you Ashraf Hariz..muah muah!!


2 ulasan:

Nurhayati berkata...

happy birthday!!!!
besar ni konpem handsome sgt.. ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

waaaaaaa heppi Bestdayyyyyyyyyyyyyyyy ..tu dia buat party bedak ka ..ha..ha..ha...

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^