Tuesday, May 21, 2013

Selamat Pengantin Baru Buat Shima & Zul & Hadiah Hari Ibu 2013

Assalamualaikum,

Sebelum terlambat, aku nak ucapkan selamat pengantin baru kepada Shima (ex officemate dulu) & pasangannya Zul (siapa sangka perkenalan di office membewa ke jinjang pelamin). Semoga berbahagia ke akhir hayat:)


Satu-satunya gambar keluarga kecil kami bersama dengan pengantin. Masa ni baru balik dari Morib, baju pon caca-marba sahaja!! Naik malu aku bila semua yang datang majlis kahwin tu very the vogue bagai..kami..macam biasalah..koboi=P

Owh! nak tayang hadiah sempena hari ibu yang lepas;-


hasil mengepaw en suami dapatler benda alah ni..Sementara semangat rajin masih ada, mari kita buat epal juice hari-hari!!

Ini pula hadiah dari Mek Husna; kipas rama-rama katanya!



Alhamdulillah, anak-anak sekarang sejak kecil dah pandai meluahkan rasa sayang pada kita. Kalau aku dulu, malu-malu kucing gittew nak ucap dekat mak. Al maklumlah, mak pon tak pernah sambut so kalau buat tu kompom Mak Limah oyak buang tebiat hapooo..Tapi sekarang ni tak tahulah kot-kot dia dah advance gittewww..hehe Yang penting bukan setakat hari ibu je nak kena luahkan persaan sayang pada mak kita..Kalau boleh HARI_HARI kena declare rasa sayang kita kan? Tak gittewww??

Oklah, nak g buat jus..tataaatatatataaa!!

1 comment:

eyndayusoff said...

Bestnya dapat hadiah :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015