Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 27 Mei 2013

Cuti Sekolah Sudah Bermula, Yeay!!!

Assalamualaikum,

Lamanya tak update! Serious takde masa sekarang ni:P

Bestnya cuti sekolah dah bermula! Kawan-kawan semua bawa anak-anak bercuti di mana? Kami tak g mana-mana kot..Mungkin dok pusing-pusing sekitar Key El je..Tapi ni gambar aktiviti kami sepanjang cuti yang lepas;


Berkelah & bbq di tepian Sungai Pangsun. Anak-anak mandi sungai aku tak turun mandi sebab tak bawa baju..Kat sini air dia sejuk, tak laju tapi tak best sebab panas takde angin..


Jalan-jalan cari kereta idaman! Survey je baru..jangan ingat dah beli..HAHA


Pergi jumpa Mok Na sekejap sebab Mok Na datang dari Labuan untuk ke Vietnam so sebelum bertolak kami culik Mok Na sekejap!

Alhamdulillah diberikan kesempatan & kesihatan untuk bertemu dengan Mok Na. Anak-anak happy tak terkira:) Terima kasih Mok Na bawakan coklat untuk anak-anak:))

Oklah..tata! ada masa aku update lagi:)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^