Tuesday, June 4, 2013

Alhamdulillah Rezeki Blogging Lagi


Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah rezeki masuk lagi hari ini. Tak sangka hari ni "gaji aku" dah masuk. Walaupun sudah tidak bekerja tapi syukur dengan rezeki kurniaan dariNYA. Di saat hati sedih mengenangkan ayahanda di kampung, ada berita gembira yang sedikit sebanyak dapat menceriakan hati ini:)

Insya Allah akan ada beberapa projek akan menyusul nanti sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini. Pada yang berminat untuk cari extra income boleh PM aku di email (zailamohamad@yahoo.com) atau PM di facebook (Zaila Mohamad) atau di whats app 012-3228651. Yang penting kenalah rajinnnn..tu je kunci utama untuk dapat duit lebih:) Disclamer : aku bukan nak suruh jual ubat kuat yaaaa *wink*wink*

Selain itu, pada yang berminat untuk mulakan perniagaan menggunakan blog / fanpage, bolehlah PM aku juga kerana aku ada beberapa projek usahasama dengan penulis buku Jana RM Dari Rumah yang terkenal iaitu Pn. Masayu Ahmad untuk melatih mereka yang betul-betul berminat untuk menjalankan perniagaan melalui online. PM aku sekarang nanti aku akan bagitahu langkah demi langkah untuk memulakan perniagaan tu.

Oklah..bye semua!

2 comments:

Madam Bling Bling said...

bestnyeeeeeeeeee...come and teach me how to get that figure!

Tihara said...

alhamdulillah, rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015