Monday, July 15, 2013

Jom Beli Krunchy Karamel Almond Untuk Hari Raya

*Entri Melekat Selama 24 jam*

Assalamualaikum,

Hai makcik-makcik, kakak-kakak adik manis semua, kompem tengah sibuk menggentel biskut raya kan? Isyyy tahun ni tak payah susah-susahlah buat biskut raya..tahun ni beli aje senang! Dapur tak kotor kita pon tak penat, betul tak? (sebenarnya aku ni jenis tak pandai buat biskut raya so penyelesaian terbaik adalah dengan membeli)

Nak tahu biskut apa yang TERSEDAP & TERLARIS di pasaran sekarang ni? Ni haaaaaa jawab dia :-


Krunchy Karamel Almond; Sekali Ngap Habis Sekotak!!!

Memang sedap & berkhasiat pula tu..Siapa nak beli boleh hubungi nombor di atas. Stok memang sangat-sangat laris sekarang ini. Haritu aku belikan untuk ayahanda di kampung, sekejap sahaja tinggal separuh. Bukan setakat orang tua je suka, kanak-kanak lagilah suka sebab rasanya yang manis-manis dan penuh kekacang tu..Jangan lupa, cepat-cepat order yaaaa

Selamat membeli Krunchy Karamel Almond yaaaa :)

Hubungi Pn. Azian di 019-387 6798 untuk tempahan.

1 comment:

Anonymous said...

Brp harga sebalang kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015