Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 16 Julai 2013

Jom Beli Tudung Raya di AILF Scarf & Shawl

*Entri melekat selama 24 jam*

Assalamualaikum,

Masih mencari-cari tudung untuk digayakan bersama baju raya tahun ini? Buntu tak tahu nak pilih yang mana satu? Masih mencari-cari koleksi shawl yang harganya berpatutan dengan kualti ditawarkan?

Jom terjah https://www.facebook.com/AILF.scarf.shawl di mana di sini ada pelbagai koleksi tudung bawal dan shawl yang cantik-cantik!! Kalau tak percaya silalah tengok gambar-gambar di bawah ini :

harga : RM35 Poslaju RM5

Chiffon shawl Harga : RM25


Jom pakat-pakat like fan page AILF Scarf & Shawl di sini (klik perkataan di bawah)


Cepat-cepat sebab stok tudung bawal sulam tangan baru sahaja dimuat masuk, siapa cepat dia yang dapattttttttt!!!!

Ini adalah iklan yaa kawan-kawan semua, bukannya bisnes yang aku jalankan..Bagi sesiapa yang mengiklankan produk di blog ini, bolehlah menghubungi aku di zailamohamad@yahoo.com
Boleh baca entri pengiklanan di sini (Pengiklanan) untuk keterangan lanjut.

Selamat shopping semua:)

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^