Wednesday, July 17, 2013

Menang Contest Movie Review Sofia the First


Assalamualaikum,

Rezeki Ramadan namanya ni bila dapat email daripada Hui Jun mengatakan aku menang peraduan Movie Review Sofia the First yang aku masuk tempoh hari. Boleh baca entri ini (Movie Review : Sofia the First Once upon a Princess)

Hi hi! Greeting on behalf of Princess Sofia!
Firstly, thank you for participating in our exclusive Movie Review Contest! We will sending you an exclusive Sofia the First notebook and princess pen wand for your participating.
Second, Congratulations! Your entry caught the judges' attention and your post are one of the 10 Creative Posts of this contest! You have won yourself an additional Sofia the First amulet! 

We'll be sending you the prizes within 2 weeks' time, so stay tuned!

In the meantime, have a lovely day! :)

Semalam terus dapat, tak sangka cepat pula dapatnya! Alhamdulillah, happy je anak dara aku bila dapat rantai macam Princess Sofia tu. Kebetulan birthday Husna baru je lepas so merasalah dapat hadiah free dari mama..hihihi

Tak sangka juga boleh menang sebab masuk peraduan pun last minute dah..Agaknya inilah yang dikatakan rezeki Husna..Alhamdulillah..

Pada yang berminat untuk belajar kelas asas blog & fanpage, aku masih mengambil pelajar untuk kelas Julai. Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi aku

Email : zailamohamad@yahoo.com
Sms/whats app : 012-3228651

bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015