Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 11 Jun 2013

Jom Iklan Barangan Di Blog Ini

Assalamualaikum,

Pada sesiapa yang berminat untuk mengiklankan produk / barangan / servis anda ke blog ini, sila PM aku di zailamohamad@yahoo.com atau PM di facebook/Zaila Mohamad. Kadar bayaran adalah sangat rendah, di tambah pula percuma promosi bayar sebulan free sebulan!

Ini contoh entri pertama iklan di blog aku (Agen Top Up Percuma)
Selepas seminggu, aku mulakan carian di google, ini hasilnyaaku taip ejen topup percuma di carian google


Hasilnya, blog ini tersenarai di dalam page pertama carian (no 7 dari atas)


Aku juga akan letakkan gambar di side bar (tepi belah kanan blog) aku selama iklan dibayar. Gambar ini akan link terus dengan entri yang dibuat. Apabila tamat iklan, serta-merta gambar & entri akan di delete, bukan ape, tak nak orang ingat aku pula yang meniaga barang tu..hihi Baru je blog pasal ejen top up, hari-hari dapat sms nak beli top up..aduiiiii:P (maksudnya memang ada pembaca blog yang tertarik dengan iklan aku buat tu)

So apa tunggu lagi? Mulakan pengiklanan anda sekarang! PM untuk mengetahui harga untuk sebulan (percuma lagi sebulan)
Email : zailamohamad@yahoo.com
PM / Whats App : 012-3228651
Sebarang call tidak akan dilayan yaaaaa

Bye!

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^