Thursday, April 10, 2014

Peluang Belajar Bina Blog Untuk Borong Telekung

Assalamualaikum,

Blog aku ni dah jadi macam blog perniagaan pula dah kan? Jarang sangat dah nak update cerita tentang anak-anak. Hi hi hi Takpelah, inilah mencari makan dengan sumber berblogging namanya! Ramai yang tak ambil peluang untuk menggunakan blog sebaga satu sumber mencari pendapatan.

Oklah, menjelang hari raya memang ramai rakyat Malaysia yang akan membelanjakan duit untuk membeli keperluan baru untuk solat. Sebagai peniaga, sudah tentulah bulan Ramadhan nanti akan memperbanyakkan lagi stok telekung solat kan? Jadi, sekarang ini Akademi Bekerja Dari Rumah sedang mencari dalam 30 orang mereka yang betul-betul berminat untuk belajar berniaga dengan menggunakan blog sebagai medium untuk menjual borong.

Ini iklannya :

PELUANG BISNES BULAN RAMADHAN

Alhamdulillah, kita berada pada bulan-bulan terakhir menghampiri Ramadhan yang penuh berkat. Berdasarkan pengalaman dan pertanyaan demi pertanyaan melalui blog ini, sekarang ramai peniaga-peniaga mula tercari-
cari produk "hot" sepanjang Ramadhan.
Telekung solat salah satunya. Maka dengan besar hati kami mencari mereka yang fokus dan berkomitmen untuk merebut peluang ini.

Kelas membina blog & fanpage borong khusus bagi kalian yang mahu belajar. Hanya terhad 30 pendaftaran sahaja!

Kita fokuskan pada jualan borong Telekung Solat sahaja.
-Telekung Solat Vietnam
-Telekung Solat Indonesia
-Telekung Solat Sulam
-Telekung Solat Kanak-Kanak.

==========================================================

Apa yang kalian bakal dapat? InsyaAllah,

- Ilmu membina blog & fanpage niaga
- Blog yang menepati minat pembeli
- Bersama dalam satu fanpage group dengan barisan guru-guru online Akademi Bekerja Di Rumah - yang berpengalaman dalam bisnes online.
- Produk telekung pelbagai jenis yang sedia ada stoknya.




Tapi hanya pada yang betul-betul berminat sahaja tau! Hanya 30 kekosongan sahaja. Tarikh akhir daftar pada 30hb April 2014. Untuk pertanyaan, boleh hubungi aku melalui :

Email : zailamohamad@yahoo.com
Sms/Whatsapp : 012-3228651
Facebook : Zaila Mohamad

Sehingga bertemu lagi. Selamat berniaga!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015