Thursday, January 29, 2015

Tempah Watermark Di UmieSUEStudio

Assalamualaikum,

Selamat petang buat semua. Pada pembaca setia blog ini (ada ke pembaca setia?) pasti akan perasankan wajah baru blog Kak Jela (sebut jjaela). Alhamdulillah, tahun 2015 ini adalah tahun untuk berubah ke arah kebaikan. Waaaah gitu, padahal memang dah lama niat di hati mahu "make over" kan blog Kak Jaella yang sudah hangat-hangat tahi kucing dah ni.

Pada yang terpegun, waaah terima kasih diucapkan. Kak Jaella upah jew sebab Kak Jaella tak ada daya pemikiran yang kreatif tahap dewa untuk siapkan make over macam ni. Kalau guna watermark pon tulisan biasa-biasa sahaja. Oh Sungguh "keras" otak Kak Jaella ya. Sebab itu KJ (bukan si hitam manis Khairy Jamaludin pula tapi malas nak taip Kak Jaella eh dah tertaip) upah sahaja Umi Sue budak (budaklah sangat!) yang pernah reka kepala blog (header blog) KJ yang satu lagi.

Tema pink uolssss. KJ suka KJ suka :) *lompat arnab*



Kalau mahu tempah, sediakan duit secukupnya dan hubungi Sue di sini ya :

Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

Oklah tata. Angin ape ntah nak bahasakan diri Kak Jaella..Glamour kot :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015