Friday, March 27, 2015

Musim Nasi Arab Sudah Kembali

Assalamualaikum,

Wah! Tahun ini aku masih belum bercerita lagi tentang nasi arab kan? Rasanya seingat aku pun dah lama tak makan nasi arab hasil masakan sendiri. Bukan apa, stok nasi arab Al-Bayt pun sudah kehabisan jadinya asyik lupa sahaja untuk re-stok.

Sekarang stok baru pes nasi arab Al-Bayt sudah kembali. Bolehlah dapatkannya untuk dimasak untuk keluarga. Apa kata pelanggan yang pernah beli rempah nasi arab Al-Bayt ini :



Gambar mandy ayam yang dimasak oleh Pn Ashikin Hashim. Tengok gambar terus terliur terus buka sekotak mandy kambing untuk dimasak sebagai juadah berbuka puasa. Nanti aku kongsikan bagaimana mudahnya memasak nasi arab ni ya!

Bagi sesiapa yang ingin mencuba pes nasi arab Al-Bayt ni ada 4 jenis iaitu mandy ayam, mandy kambing, kabsah ayam & maqlubah ayam. Setiap kotak dapat mengandungi rempah tumis dan juga beras basmathi untuk 4-5 orang makan. Jangan risau, arahan untuk menyediakannya sudah tertulis di kotak dan bahan-bahan pun tak banyak untuk disediakan.

Jika berminat, boleh beli melalui aku sekarang! Nak jadi ejen dropship pun boleh nak beli borong pon boleh ya. Hubungi aku melalui :

Emel : zailamohamad@gmail.com
Whats App : 012-970 6828
Facebook : Gedung Makanan Sunnah Online Anda


1 comment:

tiga lalat said...

Salam jumaat. Hee sedap nasi arab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015