Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 1 April 2017

Penangan Seterika Ajaib, Ramai Yang Tak Stress Bila Gosok Baju

Assalamualaikum,

Alhamdulillah sudah memasuki bulan April. Kejapnya masa berlalu kan? Bulan April ni ada promosi dari Amway untuk mereka yang berkeinginan memiliki seterika ajaib. Eh bukan aku yang bagi gelaran ini tapi orang-orang kat luar sana tau. Tapi memang best sangat bila dah ada seterika ni, alhamdulillah setahun lebih dah aku beli. Zaaaas zaaas gosok baju sekejap aje tapi malas tu tetap malas tapi kalau dah buat tak terasa sangatlah tahap stress nak pusing-pusing baju untuk elak berkedut.

Kalau bab harga tu memang ramai yang TERLALU BERKIRA tapi percayalah, tutup mata sekejap waktu bayar tu. Insya Allah sangat-sangat memudahkan kerja uols. Ibu-ibu berkerjaya, ibu-ibu yang punyai anak ramai bersekolah, ibu-ibu yang kerjanya pakai uniform kain keras, elok sangatlah beli tau. Alhamdulillah setakat ni, ramai kawan-kawan Mekla yang berpuas hati guna seterika ajaib ni. Ada yang hadiahkan untuk suami (wah! kerlas kau jangan tak tahu), ada yang hadiahkan untuk diri sendiri juga. Mekla pun gigih usaha kumpul duit buat bayar dan ehem ehem itu kira "harta buruk" untuk diri sendiri juga tapi syukur sangat ada gadget inilah yang sangat membantu memudahkan urusan kerja menggosok baju sekolah anak-anak & suami ;)


Tengok! Kawan Mekla cakap takde nak stress dah gosok baju, kalau baju nipis tu sekali gosok je tak payah nak terbalik-balikkan dah. Kalau baju yang kedut seribu tu sekejap aje boleh hilangkan kedut, kalau baju yang bersulam permata jangan risau "batu permata palsu" tu tak akan rosak dan seterika pun tak rosak juga. Mudah kan?


Bulan April ni siap ada FREE GIFT dari Amway tau. Selalunya mereka yang beli memang akan dapat papan gosok baju dari Philips dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia, ini kita bagi extra lagi (tapi dengan syarat beli tunai ya). Bulan puasa dah nak dekat, elok sangatlah beli sebab nanti bawa balik kampung mudah nak gosok baju raya untuk satu kampung. Kah kah kah


Terliur tak? Silakan terliur dan cepat hubungi Mekla untuk pembelian. Barang bagus sudah tentulah cepat habis, jadi cecepat GRAB sebelum kehabisan stok tau. Whats App 012-970 6828 sekarang untuk sebarang pertanyaan harga :)

Iklan sat :


Berminat untuk tambah pendapatan dengan Amway boleh hubungi Mekla ya :)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^