Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 7 Ogos 2009

Jangan Buka Pintu Waktu Maghrib

Salam guys..hari ni Zaila da received email from one of my friend, saje nak tempek kat sini..just wanna share with u guys..Cuba tengok betol2..hihihihihi..as for Zaila, rase kelakar pon ade..creepy pon ader..tapi xderlah menakutkan sangat..Tapi nampak gambar tu macam dibuat2 kan??

































Well, it's up for u guys to decide it but for me..betol jugak ape orang tua kate suh tutup pintu & tingkap masa maghrib..bukan pe..mase nilah benda2 macam ni banyak berkeliaran..so untuk elakkan diri kita dari diganggu, baik kita pasang ubat NYAMUK!!! hahahahahahahha;-)

Have a nice weekend^_^

P/s : Zaila dah xmerajuk dah..esok nak heret laki g Padini Warehouse Sale;)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^