Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 25 Mac 2010

Online Shop Review ~ Mari Kelih Store

Read here

Thanks Kak Ros from MBP for reviewing my blogshop. Insya Allah will upgrade my store as soon as possible;) tapi bukan dalam masa terdekat ni. Tengah pening dengan perancangan hujung minggu ni. Semoga semuanya akan berjalan dengan lancar!!

So kawan-kawan, jangan lupa untuk singgah Mari Kelih Store di i love bazaar di Subang Parade & GT Bazaar di Pesta Buku Antarabangsa 2010 pada hari Sabtu & Ahad ini.

See you there!!!

7 ulasan:

mrs shaifull berkata...

kalau ada rezeki dan kesempatan, insya-allah dptlah kita jumpa weekend ni, tp akak x janji tau :)

Lady of Leisure berkata...

kat subang parade yer zaila...? nanti lady nak pi skodeng hehe

Nurhayati berkata...

insyaAllah kalau ada kesempatan, yati akan terjah mari kelih store.. :)

i3na berkata...

salam.. kita singgah ni nak bagitau.. ada award menanti tapi buka blog esok yer.. tima kasih

Ernie Khairina berkata...

bestnye zaila..all the best to you dear =)

fabulous.farah berkata...

huhuhu..menyokong dari jauh..xdok jodoh la kita ni

AYUKIRANA berkata...

zai, ko ada kt pesta buku gak ke???i plan to go there too :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^