Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 22 Julai 2011

Apa Aktiviti Hujung Minggu??

Alhamdulillah dah Jumaat dah pun..yeay!! Esok cuti;) Ke mana korang?? Dah ada planning ke?? Nak g shopping mall ke nak g beriadah di taman?? Apa-apa pun, moga korang semua enjoy!!

Kitorang hari Sabtu ada program di Putrajaya sempena "Charity Night Walk for Ramadhan" anjuran Genius Aulad..Herm, nampak gaya semua cawangan pun akan turun so memang akan meriahlah event ni..Aku tak tahulah nak g ke tak sebab Ashraf macam tak sihat je..Lagipun kalau tengok pada aktivitinya, macam berjalan dalam gelap, huhuhuhu sangat-sangatlah tak sesuai untuk bawa si kecil tu..

Hari Ahad pula ada birthday party kawan blogger & petang tu juga ada gathering dengan member-member matrikulasi aku..Harap-harap boleh pergi semualah sebab aku suka attend majlis makan-makan ni;P

K lah, happy weekend uolssssss;)

1 ulasan:

Joy berkata...

lom gaji so..aktiviti beriadah menjadi pilihan ;)..happy weekend zaila..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^