Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 13 April 2012

Duit Poket


Assalamu'alaikum,

Firstly Alhamdulillah sebab en suami cakap cek "ihsan" dari Prudential sudah sampai..Cepat-cepat mama claim duit tu as "upah mama" jaga Ashraf masa warded di DEMC duu..hikhikhik..mama dia memang...kalo bab $$ cepat je ngaku ya:P

Tapi betullah pon..masa Ashraf sakit mata haritu, mama lah yang jadi penunggu setia Ashraf..bukan jaga sorang tapi 3 orang tau:P Hehehe Naseb baiklah zaman sakit mata sudah berlalu..Alhamdulillah di atas segala musibah yang melanda..Walaupon bermacam dugaan yang mendatang (kereta rosak, penat balik bercuti dari Melaka tak habis) aku bersyukur sebab sentiasa dikelilingi orang-orang yang positif & sentiasa memberikan kata semangat pada aku (you know who you are) & membuatkan aku tabah menghadapi karenah anak-anak:P

So en suami..ehem-ehem..bolehlah buat duit poket i berjimba di Sabah yaaaa..alaaaa...untuk isteri tercinta & anak-anak mu juaaa kan *kenyit mata*

Nota kaki : Ini untungnya mengambil insuran medikal untuk anak-anak..Segala kos perubatan akan ditanggung (tapi kena bayar juga dalam 10% dari kos keseluruhan) tapi duit tu akan dapat balik + dapat lagi daily hospital benefit:) Walaupon agak lambat dapat bayarannya tapi selalunya akan menjadi pemanis di setiap kesusahan:))

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^