Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 29 Ogos 2012

Alhamdulillah rezeki Blogging!

Assalamu'alaikum,

Dah lama rasanya aku tak belek akaun Nuffnang. Usahkan Nuffnang, nak update blog pon jarang-jarang sekali..Tapi hari ni macam free sket so sempatlah masuk webiste Nuffnang check baki duit hasil berblog #ntahapaapa ni..Hasilnya;-


Statistik pengunjung masih tak stabil tapi Alhamdulillah dah maintain 200+ UV sehari..Semalam 28hb cecah 500+..Pergh..ramai tu..ada apalah sangat kat sini tapi terima kasih yaaa kerana sudi singgah di sini:)

Pada yang tak tahu kenapa perlunya trafik yang tinggi? Of courselah untuk pengiklanan..bila trafik tinggi, advertiser (pengiklan) akan tertarik untuk meletakkan lebih banyak iklan & lagi lama kempen di siarkan di blog kita..lagi masyuk duit yang dapat:)

Pada peniaga online macam aku, of courselah akan memudahkan carian..tapi sekarang ni macam dalam mode rehat je..Insya Allah business will be back again..Ampun maaf pada yang email/sms minta quotation tapi aku tak balas:( Bukan apa, sejak jadi SAHM ni (tambah-tambah bulan puasa haritu tersangat tak larat) aku masih tak dapat cari momentum macam dulu..tapi hari ni rasa macam lain macam aje..ececece

Insya Allah, nak seribu daya..tak ndak seribu MALAS kan..kuikuikui #rosakbahasa


Alhamdulillah..akaun sudah cecah RM250++ rasa macam nak tamakkan diri tunggu sampai RM300 / RM500 / RM1000 pula..ecececeeee

So pada yang sedang bertatih-tatih dalam dunia blog..jangan mudah putus asa..Biar sikit lama-lama kaya..HAHAHA Bolehlah buat duit shopping bagi aku yang takde pendapatan tetap ni:)

Apa-apaon #chaiyyok Zailabinimdae..I know i can do it!!

5 ulasan:

mummY daniSha berkata...

wahhh masyukkk la akak...jarang tul akak on9 skang hehe

DaZzlingLilLy berkata...

tengok stat kat nuffnang blh naikkan semangat jugak sebenarnya..

maya amir berkata...

wowwwww..camne ko smpai 500++ sehari? perghhh gile kentang:)

FaRah Baharom berkata...

masyukkkk...boleh belanje. ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

rezeki hari raya ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^