Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 11 September 2012

Jamuan Raya

Assalamu'alaikum,

Fuuh banyak hari juga aku mendiamkan diri eh? Penangan buat makan-makan untuk bekas teman sekerja aku dulu..Eh bukan satu office aku jemput..jemput yang gegirl-gegirl aje..Maklumlah sebulan dah tak jumpa since aku berhenti..Lagipon sape suruh beli rumah dekat dengan tempat kerja kan?? Kan dah kena serbu:P

Aku buat tengahari Jumaat lepas, senang..time lunch hour diorang pakat datang ramai-ramai serbu rumah aku..sampai penuh & kena beratur time nak ambik nasi..hikhik..Next year kena buat khemah depan rumah ya *over*

Aku masak simple je; nasi berlauk & makaroni goreng..nasi berlauk tu buat gulai ikan aye, acar jelatah, ayam goreng, sambal lada & ulaman..Semuanya versi aku iaitu versi masak campak-campak sajork:P 
Alhamdulillah cukup untuk tetamu & ada lebihan buat breakfast pagi esoknya..Selalu konpem terlebih congak sampai membaziq..tapi tahun ni buat ala kadar je..


jemput makan semua..pasni boleh dah buka catering..errrr ada sape-sape berani nak buat tempahan tak??


hak ni by request..ada member dok cakap nak rasa makaroni bakar versi aku so..ting! siap!! Alhamdulillah ramai yang suka:)

Pada member-member yang dok tengok gambar ni, jangan terasa uols yaaa..bukan tak nak ajak tapi buat pon ala kadar sajork..Pada sesiapa yang nak merasa makan nasi berlauk, meh meh calling-calling aku set time datang rumah..sila-sila jangan malu..raya kan sebulan:P

Oklah bye uolsssssss

4 ulasan:

kasihredha berkata...

sedapppsss nyo menu
nok2 nok nasi berlauk

mummY daniSha berkata...

baru tgk fesbuk akak..hehe

mummY daniSha berkata...

baru tgk fesbuk akak..hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wah terbaik air tgn sendiri tue zai ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^