Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 3 Oktober 2012

Duit Hasil Blogging

Assalamu'alaikum,

Hampir sebulan lebih selepas entri ini (Alhamdulillah Rezeki Blogging), semalam check akaun Nuffnang, dah cecah RM300+ Gumbiranya rasa hati tapi at the same time terus tamak nak kumpul sampai RM500 pulak..Takpe, cabarkan diri untuk berusaha dengan lebih keras untuk naikkan trafik blog, mana tahu rezeki advertisement pula yang akan mendatang:)


Unique visitor pon dah makin meningkat setiap minggu..dah konsisten 500+ sehari..Tapi kalau hari cuti tu kuranglah sket..Ehem ehem nampak sangat ramai yang surf baca blog time keje ek..Hehehe



Sejak duduk rumah ni, adalah masa untuk update blog secara konsisten..Selalunya 2 entri sehari tapi hak satu lagi aku lebihkan untuk promote barangan yang aku jual di gedung serbanika aku..Hehe sudah tukar nama fulak..Biaserlah, macam-macam aku jual sekarang ni:P Jangan lupa singgah beli tau

Kalau tengok statistik di Dashboard blogger pula, visitor aku dah cecah 1000k sehari (kecuali Sabtu Ahad)


Mungkin ramai blogger yang masih belum familiar dengan format baru blogger kan? Aku dulu mula-mula tak reti juga tapi sekarang rasanya lebih teratur & paling best boleh tengok statistik visitor kita hari-hari..LOL

Oklah, mesti ada yang tak faham aku dok membebel pasal apa kan..Kalau tak tahu bolehlah tanya, jangan malu-malu untuk bertanya, nanti sesat dalam dunia blogging..HAHA #rosakbahasaibunda

Dapatkan pelbagai makanan sunnah di MKS Gedung Serbanika Online 
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

2 ulasan:

Nurhayati berkata...

blogger tukar interface and format baru diriku xbape paham lagi. yang tau hanya post publish sudah.. nak trafik bagai ape pun xtau hahahaha

zailamohamad berkata...

Nurhayati,

meh belajar dengan aku ni haaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^