Tuesday, April 15, 2014

Mudahnya Masak Nasi Arab!

Assalamualaikum,

Siapa di sini yang suka makan nasi arab? Sila angkat keyboard laju-laju. Bagi yang belum pernah rasakan keenakan nasi arab, jangan risau kerana sekarang ini boleh dapatkan pes segera nasi arab ni melalui aku. Penghantaran terus ke depan muka pintu rumah. Tapi pes nasi jelah ya, bukan nasi arab yang dah siap masak tu.

Apa yang bagusnya pes ini didatangkan dengan beras basmathi yang bermutu dan juga rempah siap. Tak payah nak susah-susah beli rempah timbang ikut sukatan sebelum memasaknya. Hanya ikut sahaja langkah-langkah untuk memasaknya seperti yang tertera di bahagian belakang kotak.


Untuk tempahan sila isikan maklumat di sini : BORANG TEMPAHAN



gambar-gambar kredit kepada wakil jualan nasi arab Al- Bayt (diambil dari fanpage mereka)

Mudah bukan? Bulan puasa ini bolehlah pakat cuba buat untuk hidangan berbuka sekeluarga. Tak kisahlah tak secantik di kedai arab tu, yang pasti maakan home made penuh kasih sayang. Peluang Terbuka untuk mereka yang ingin menjadi ejen jualan aku juga. Apa kata, sambil makan sendiri sambil jual. Boleh dapat duit poket untuk raya nanti :)

Oklah, jangan lupa isikan borang tempahan di atas sekiranya mahu membelinya. Atau boleh terus sms / whats app ke 012-3228651.

Laluan iklan :


Jom sertai kelas asas blog & fanpage untuk kelas bisnes. Raya dah dekat, elok sangatlah belajar buat blog dan fanpage untuk promosikan produk kalian. Memang ternyata blog merupakan salah satu medium untuk dikenali dan menjual. Jangan lupa hubungi aku untuk sebarang pertanyaan :

Email : zailamohamad@yahoo.com
Sms / whatsapp : 012-3228651
Facebook : Zaila Mohamad

Bye!

1 comment:

fizafantagirO said...

sedapnya nampak!

salam kenal =) done follow sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015