Tuesday, August 11, 2015

Terima Kasih Siraplimau.com

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana masih meluangkan masa singgah blog aku yang tak seberapa ini. Baru-baru ini terkejut juga apabila dimaklumkan oleh seorang teman di facebook yang blog aku tersenarai di dalam laman web SirapLimau.com. Pada yang tak tahu, SirapLimau.com banyak berkongsi tips-tips keibubapaan, kehamilan, rumahtangga dan macam-macam lagi lah! Selalunya mereka akan mencari kisah-kisah menarik di blog melalui carian Google ataupun ada penulis yang akan berkongsikan entri di dalam laman web mereka. Tak sangka juga, salah satu entri iaitu http://siraplimau.com/resepi-periuk-noxxa-mudah-sedap/ (boleh klik untuk baca) ada menyenaraikan resepi dari blog ini. Maklumlah, Mek La kan suka berkongsi resepi mudah dan senang di dalam blog. Alhamdulillah, setakat hari ini sudah seramai 34.9k rakyat Malaysia yang sudah membaca entri tersebut. Tak salah kalau kita berkongsikan kebaikan kan? Semoga lebih ramai rakyat Malaysia yang akan membeli periuk Noxxa melalui aku (eh!) Aamin :)




Rupa-rupanya bukan satu resepi yang tersenarai. Yang di atas ini siap ada gambar lagi, memanglah mudah sangat masak menggunakan Noxxa ni, kalau tak percaya sila beli melalui aku (eh terpromote lagi). Satu lagi resepi adalah home made ikan sardin, sehinggakan entri tersebut juga menjadi antara entri yang femes setiap minggu di blog ini. Inilah kuasa blog kerana blog akan dijumpai melalui carian di Google mahupun di enjin carian lain. Terima kasih SirapLimau.com, ianya sangat membantu dalam menaikkan blog aku yang suam-suam kuku ni.

Iklan sekejap :

Bagi yang berminat untuk menyertai kelas asas blog fanpage & beriklan di Instagram secara offline di Shah Alam, boleh hubungi aku melalui :

E-mel : zailamohamad@gmail.com
Whats App : 012-970 6828
Facebook : Zaila Mohamad

Melalui blog aku banyak menambah sumber pendapatan dan semua hasil carian di Google banyak menyumbangkan pautan (link) blog ini juga. Jadi, zaman serba canggih ni rugi kalau tak gunakan kelebihan berblog secara percuma. Jadikan blog sebagai salah satu sumber pendapatan kita dan satu cara untuk diri kita dikenali juga. Bukan untuk mengejar glamour tapi untuk menyampaikan maklumat dan pemikiran yang mungkin tidak sama :)

Semoga bertemu lagi. Bye!

1 comment:

Iela Fazielah said...

hi zaila.....lama xjln2....zaila jual periuk noxxa ke?? bape harga....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015