Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 15 Februari 2012

Koleksi Fridge Errrrr Magnet Baru!

Assalamu'alaikum,

Lama juga aku tak update koleksi FM aku ya?? hehehe takde yang menarik..rata-rata dari koleksi dalam negara saje..tupon en suami yang belikan setiapkali en suami outstation baru-baru ni..




nampak gaya macam dah nak penuh dah magnetic board tu;)


fridge magnet dari Labuan


tahun lepas en suami selalu juga ke Labuan so ada banyak juga yang en suami beli (setiapkali pergi beli, so suwit)


fridge magnet dari Kelantan..en suami belikan di airport Pengkalan Chepa;-)


fridge magnet Uzbekistan (kalau tak silap) ni dari teman sekerja


fridge magnet dari Melaka ni beli masa jalan-jalan di Melaka haritu


fridge magnet masa nak naik Menara Tamingsari..RM25 satu..FM paling mahal aku pernah bayar tapi dek kerana ada gambar aku yang debab anak-anak..bayar sambil pejam mata ajelah:P


yang ni pula en suami beli di airport Kuantan masa en suami outstation ke Kemaman


hak ni pula budak praktikal office aku yang bagi..suka..suka..suka;-)

Bye semua!!

5 ulasan:

kasihredha berkata...

akak pun baru beli rumah fm kat ikea hari tu...sebab byk yg pecah bila letak di pintu fridge...anak2 lelaki semua :))

maya amir berkata...

sama..sama..suka kumpul FM:)..eh ade few yg sama ngan aku nok..yg sabah, yg swak ..yg kelantan rasa mcm dh nk sama gak..hehe...

sisdee berkata...

adeh lawanya...mcm nk cari gak le rumah FM tu sbb i letak kat fridge jek heheheheheh

yatie chomeyl berkata...

hok FM kelate tu comey sekali hehe

zailamohamad berkata...

kak kasihredha,

samalah ngan saya, FM banyak pecah sebab jatuh..tu yang beli magnetic board di ikea tu;)

Maya,

kalau dalam Malaysia konpem supplier sama je tu:P

Sisdee,


cari jangan tak cari..beli kat ikea pon boleh (kalau datang KL r)

Yatie,

semestinya!! Klate tetap di hatikuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^