Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 1 Februari 2012

Pemandangan Di Crystal Bay, Melaka

Assalamualaikum,

Sambung lagi entry Melaka..Lepas je makan ikan bakar di Umbai, kami singgah sekejap di Crystal Bay..Saje nak tengok pemandangan matahari terbenam..Sudahlah angin sepoi-sepoi bahasa..

yang pakai baju pink tu adik ipar aku ya..Kalau aku, takdernya sekurus itu:P



matahari melabuhkan tirai pada hari itu..Subhanallah..hebatnya ciptaan Yang Maha Kuasa




Nur Ameera Husna

 

Amirul Haziq

 

nun jauh di sana ada pulau..tapi aku lupa apa namanya..Pulau Duyung kah??


Ombak menghempas batu..

 

teringat cerita Ombak Rindu


ada juga orang main wau..teringat kampung halaman aku T___T

Malam tu kami terus ke Banda Hilir untuk naik River Cruise..Next entry yaaa..bye!!

3 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

asal tepi laut sure mood feel ombak rindu ;-)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

tahun ni me plan nak cuti2 msia di melaka jugak.
Comment moderation tu boleh offkan. mls nak taip :p

zailamohamad berkata...

Diana,

hahahaha penangan Ombak Rindu kan:P

Eliss,

aku dah off kan, pasni tak komen siap ko:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^