Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 4 Julai 2012

Ole Ole Sabah Percuma!


Assalamu'alaikum,

sukanya! sebab semalam cecah juga angka 1000..Bersempena dengan itu, aku nak bagi 3 hadiah ole-ole dari Sabah yang aku janjikan dalam entri dulu..Hehehehe Sorry lama kepam baru nak kasi..Dah basi tau:P

So sape yang komen terawal, ketiga & ke lima akan dapat ole-ole dari Sabah yang merupakan FM & brooch mutiara je pon..Nanti kalau aku happy lagi aku bagi lagi ole-ole Vietnam..Insya Allah!

Bye:)

8 ulasan:

Nieda berkata...

Sukanya kalau dpt FM dan brooch free..

mrs.spicy berkata...

nakkkkk

puteri rimba berkata...

hukkk...jelesnya..dah sampai seribu...tak penah pun cecah sampai paras tu...huuuu

wanie berkata...

Tahniah...pernah rasa perasaan happy sgt bila org menerjah smpai cecah 1000> sehari...

fiza berkata...

Alaaaa...dah terlepas.

bada berkata...

next...nk juga ole2 dr sabah...hihi

Has berkata...

terlepas dah... :)

nkniessa berkata...

a'ahhh... terlepas juga...

tahniah ek dpt view byk.... ramai yg suka jgk rumah maya zaila ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^