Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 4 Julai 2012

Ikea Sale 5-22 Julai 2012

Assalamu'alaikum,

Wah! Ikea buat Sale lagi!!

Jangan lepaskan peluang untuk pergi sana cuci-cuci mata tau..Bagi aku peminat tegar barangan Ikea ni, tak tahulah sempat ke tak nak pergi sebab kekangan masa & fulus..hehehe

Raya tahun ni tak tahulah macamana persiapannya memandangkan aku dah jadi fully HOME MANAGER *title tak nak kalah tu* so kewangan tak boleh nak jangka lagi..Harapkan gaji & bonus raya en suami jelah..takleh nak bermewah-mewah dengan duit sendiri dah..Tapi takpe, gelang raya dah lama dapat..eh!

So pada sesiapa yang tengah aim nak cantikkan kediaman sempena lebaran ni, bolehlah ke Ikea..

Ni antara barangan yang tengah SALE;-
GRUNDTAL shelf unit RM59, harga asal RM139..murah banyak tuuuuuuuuuuu en suami, tak nak beli ni ke buat display barangan antik kita *antiklah sangat*



BITRADE shelving unit RM245 dari harga RM299

Ada banyak lagi barang yang tengah SALE..so jangan lupa terjah sini dulu cuci-cuci mata:)

6 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

hok shelvie putih tu meme lawa gilo la...berkene tengok

littlehumblelynn berkata...

bitrade shelving unit- rega rm 129 kalo join ikea family :-D

mummY daniSha berkata...

alaaa...bile ikea nak dok kat melaka ni??

zailamohamad berkata...

yatie,

lawa..tapi dok muat ah nak letak kat rumah aku yang sekangkang kera ni..hehehe

Lynn,

murah dah tu..kirim sebutir..hehe

mummy danisha,

hehehe..alah melaka ngan Damansara pon bukan jauh sangat, marilah berkunjung..kita dating pekena meat ball nak:)

fiza berkata...

Kan best klo ikea dekat ngan umah.

maya amir berkata...

nyampahhh..ikea tadek sini..tadek..tadek!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^