Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 11 Mei 2012

Terima Kasih Buat Kekasih Gelapku


Assalamu'alaikum,

Saja tambah perkataan kekasih gelapku kat belakang..Barulah tajuk kebabom kan:P

Sejak aku buat entry Travelogue Sabah;

Travelogue Sabah Day 1 ~ Labuan
Travelogue Sabah Day 1 ~ Pesisir Pantai Labuan
Travelogue Sabah Day 1 ~ Ujana Finacial Park & Anjung Ketam
Travelogue Sabah Day 2 ~ Jeti Labuan
Travelogue Sabah Day 2 ~ Rumah Terbalik, Tamparuli
Travelogue Sabah Day 2 ~ Pekan Kundasang & Desa Dairy Farm
Travelogue Sabah Day 3 ~ Kinabalu Park
Travelogue Sabah Day 3 ~ Kundasang War Memorial Park
Travelogue Sabah Day 3 ~ Poring Hot Spring Ranau
Travelogue Sabah Day 3 ~ Kota Kinabalu
Travelogue Sabah Day 4 ~ Bye Bye Kinabalu
Review Strawberry Garden Hotel Kundasang
Tempat Makan Best Di Kundasang

Nampak sangat masa di Kota Kinabalu masing-masing dah kepenatan & banyak tempat yang tak sempat pergi:( Macam nilah kalau travel dengan anak kecil, kena tengok kondisi kesihatan dia..Hehehe

Takpelah..nampak gaya macam ada can lagi nak pergi sebabnya MASIH ada banyak lagi tempat di Sabah yang aku nak pergi..Eh!

En. suami, jomlah kita ke Sabah bersama-sama ya untuk honeymoon. Tapi kena tunggu Ashraf besar sket baru boleh enjoy macam abang Haziq & kakak Husna:)

Owh! Thanks pada yang sudi baca travelogue aku..Tu baru g Sabah, orang lain g oversea takde pon nak kecoh-kecoh..ahaks..Aku bukan apa, semoga travelogue aku boleh dijadikan panduan sket sebanyak untuk mereka yang merancang untuk ke Sabah. Terkejut bila nampak traffic melebihi 700+ reader, bacaan dalam akaun Nuffnang lepas 300+ UV..huhuhu pencapaian tertinggi dalam sejarah blogging diri aku.. *kembang kempis lubang hidung*

Bulan depan nak travel lagi..Hehehe Tempatnya....negara yang banyak motosikal:P

Oklah tetiba takde idea nak cakap apa..bye!

2 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

wow tahniah...negara yg ko nak g tu orgnya suka exercise jugak..taman2 bunga penuh dgn org exercise..nnt ko usha

Nurhayati berkata...

beb, blom kesempatan lagi nak baca entry sabah u ni. sbb kalau nak baa perlukan penghayatan. ni baru nak bukak blog, anak dah memekik nak itu ini huhuhuhu. tp jgn risau akan ku baca kesemuanya nanti. hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^